Contemporary garden, Harpenden
My client's garden was shallow and devoid of interest. Following a substantial renovation of their house, they wanted to create spaces for relaxing and dining in the garden, as well as somewhere for their children's Wendy House to be positioned. By designing the garden on the diagonal, the space appeared larger, and more generous. The patio in the bottom corner provides a comfortable space to relax and enjoy the garden, while there is space on the deck for a small dining area. The boundary fences were stained black to make them less obvious, and a palette of evergreen shrubs and climbers mixed with blues and purples provides an interesting and colourful planting scheme throughout the year.

By continuing to browse this site, I agree Green Tree Garden Design Ltd and the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve their respective products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more about the Green Tree Garden Design Ltd's Privacy Policy and Houzz's Privacy Policy.