REAR GARDEN, RADWELL, HERTFORDSHIRE

My clients' garden was looking sad and tired, and they wanted to create a large space for entertaining friends and family. The garden had to reflect and complement the interior design of the house, which is very contemporary, so I chose mid grey paving, and painted rendered walls to achieve this. Splashes of colour are provided through the planting, and the cushions, that pick up colours in the kitchen.
A selection of Urbis planters reinforce the colour schemes of the garden and provide structural interest.
The 3m green screens along the rear boundary provide an evergreen backdrop to the garden, security, and hide the farm buildings in the neighbouring fleld.

This garden is being developed in phases - the next phase of construction is being planned at present.