Rear Garden, Biddenham, Bedfordshire
A tired, uninspiring garden has been replaced with a colourful contemporary space that complements the house, and provides my clients with different areas to enjoy. A large dining area sits on a reinforced gravel patio to one side of the garden, separated from the lawn by a narrow strip of vibrant planting. The main patio is on the same level as the internal floor, and is edged with raised beds to create height and interest. Looking directly across the main patio from the dining area, a water feature is set on a smaller patio to provide a gentle trickling sound. A Scotts of Thrapston summerhouse is set into the bottom left hand corner of the garden to provide a focal point, and a comfortable place from which to enjoy the garden. Shade loving planting has been planted at the base of the boundary hedge, with evergreen shrubs providing winter structure and shape.

By continuing to browse this site, I agree Green Tree Garden Design Ltd and the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve their respective products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more about the Green Tree Garden Design Ltd's Privacy Policy and Houzz's Privacy Policy.